درباره وبلاگ
هیئت جوانان عزادار حضرت ابوالفضل العباس(ع) محله پسکلایه کوچک واقع در شهرستان شهسوار بوده و عمده فعالیتهای این هیئت برگزاری مراسم فرهنگی و مذهبی با حضور جوانان ولائی و متدین محل و حمایت پیران و پیشکسوتان می باشد. مکان هیئت: تنکابن - پسکلایه کوچک - خیابان شهید کوهستانی- خیابان شهید بیژن حسین پور - مسجد صاحب الزمان (عج)
ورود کاربران
آخرين مطالب ارسالي
- حلول ماه مبارک رمضان 1447 هجری قمری سال 1404 شمسی
- ولادت حضرت علی اکبر
- میلاد حضرت سید الشهدا(ع)، حضرت ابوالفضل العباس(ع)،امام سجاد(ع)
- وفات حضرت زینب (س)
- شهادت امام علی النقی الهادی علیه السلام
- مبعث پیامبر اسلام (ص)
- شهادت امام رضا(ع) تسلیت باد
- شهادت ختم رسل ، محمد رسول الله (ص) تسلیت باد
- شهادت امام حسن مجتبی(ع) بر تمامی شیعیان تسلیت باد
- اربعین حسینی بر تمامی شیعیان تسلیت و تعزیت باد
- زیارت اربعین امام حسین علیه السلام
- شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها
- اول صفر ورود اهل بیت (ع) به شام
- وقایع روز نوزدهم محرم حركت كاروان اسرا به شام و وقایع عجیب این سفر
- وقایع روز سیزدهم محرم مجلس ابن زیاد لعنه الله علیه
- روز سیزدهم محرم - تدفین پیکر شهدای کربلا
- وقایع روز دوازدهم محرم سخنان حضرت زینب (س) در ورود به کوفه
- شهادت امام سجاد علیه السلام
- وقایع روز یازدهم محرم حرکت کاروان اسرا به کوفه
- ۱۱ معجزه بعد از عاشورا
نويسندگان
آمار بازديد
آنلاين : 1 نفر
بازديد امروز : 106004 نفر
بازديد ديروز : 32758 نفر
بازديد ماه : 138762 نفر
بازديد سال : 106003 نفر
کل بازديد : 377545 نفر
تعداد اعضا : 10 نفر
کل مطالب : 1983
نظرات : 69
گریه امام زمان (عج) از دست امت
بقدری این صحنه ها زننده بود که روی من و بقیه بچه ها تا مدتها تاثیر منفی گذاشته بود و نماز نمی خوندیم.
در شرکتی مشغول به کار شدم که اکثر کارکنانش با ایمان و اهل نماز و واقعا همکارایی دوست داشتنی و مهربان بودند نماز رو جماعت می خوندند و من هم بعضی وقتها از روی صدق و صفای دل باهاشون تو نماز جماعت شرکت می کردم و چون اجباری نبود لذت بیشتری می بردم.
مشکلات من از همین موقع شروع شد که مدیریت شرکت در انجام قول و قراری که با هم داشتیم کوتاهی کرد و من متضرر شدم و تا چند سال هم نتونستم ضرر و زیان پیش آمده را جبران کنم. و دوندگی ها و پی گیریها هم راه به جایی نبرد .
چندین بار با مدیریت این شرکت که خیلی آدم معتقدی بود و همه روش قسم می خوردند صحبت کردم که مشکل منو حل کنه زندگیم داره نابود میشه هر دفعه یه توجیهی می آورد و بقول معروف منو می فرستاد دنبال نخود سیاه باز بعد از 5 الی 6 ماه دوندگی جای اولم بودم بار آخر یادمه که دیگه وقتی از شرکت بیرون اومدم گریه ام گرفت و به زمین و زمان کفر می گفتم و به خدا شکایت می کردم که اگه این آدم مومن و مسلمونه به والله ما نماز نخون ها مرام و مسلکمون بالاتر از این آدم ها هست.
تو این برزخ بلاتکلیفی دیوونه شده بودم هیچ مدرکی هم که اثبات کنه این آقا زیر قولش زده نداشتم و دستم از همه جا کوتاه بود یهو به دلم افتاد که برم جمکران شکایت این آقای مومن رو به آقا امام زمان بکنم من که راه دیگه ای ندارم اگه جوابی نگیرم دیگه خدا و پیغمبر سرم نمیشه از همه چیز می گذرم.
خانواده ام و چند تا از دوستان که اون روز با من برخورد داشتند فهمیدن که خیلی قاطی کردم و باز توصیه می کردند که آروم باش توکل کن انشاالله درست میشه.
اول رفتم قم حرم حضرت معصومه(س) زیارت کردم و کلی اونجا شکوه و گلایه کردم و خواستم که مشکلم حل شه و بعد رفتم مسجد جمکران. معمولا چون به زیارتگاهها می رفتم وارد صحن می شدم و ضریح رو می دیدم که دعایی بخونم ولی اینجا از ضریح خبری نبود و یادم میاد که انگار تلنگری به ذهنم خورد که هنوز یکی از معصومین در روی زمین هست و یاد احادیث مربوط به امام زمان(عج) و ولی امر افتادم که در کتاب های بینش دوره دبیرستان خونده بودیم دلم روشن شد که دست خالی بیرون نمی رم رو تابلو مسجد دیدم نماز آقا امام زمان و تهیت مسجد نوشته شده نماز ها رو خوندم و بعد از نماز حاجتمو خواستم احساس می کردم آروم تر شدم و موقعی که بیرون مسجد اومدم یادمه تابستون بود و صحن و حیاط بزرگ مسجد داشت کم کم شلوغ میشد و مردم برای دعای توسل روز سه شنبه می آمدند من هم قاطی آدمها شدم و بدون هدف به هر جایی می رفتم .
در شلوغی مردم صحنه هایی رو می دیدم که واقعا دلخراش بود پسر جوانی که مریض بود با بستر و لهاف و تشکش آورده بودند تا سلامتی اش رو از آقا بخوان تصویر چهره رنگ پریده زردش و پوست و استخونی که به تنش مونده بود هنوز از ذهنم نمیره.
خیلی خجالت کشیدم و از آقا معذرت خواهی کردم که فقط به فکر خودم بودم و از خودخواهی خودم بدم اومد. توسلم فقط آقا امام زمان بود که مشکلم رو حل کنه و بعد از زیارت برگشتم.
مدتی بعد از این ماجرا حدود یکی دو هفته که گذشت از طریق چند تا از بستگان متوجه شدم که دختر رئیس شرکت خوابی دیده که دهان به دهان در بین فامیل میچرخه...
شرح خواب این بود:
دختر بزرگ این آقا که حدود 4 الی 5 ساله بوده در خواب می بینه تو خونشون صدای گریه میاد می گرده دنبال صدا می بینه صدا از بیرون در هست درب رو باز می کنه میبینه یه آقایی سبز پوش تو راه پله نشسته و گریه می کنه دختر مبپرسه: شما کی هستید؟
اون آقا خودش رو معرفی میکنه
دختر میگه: چرا اینجا نشستید بفرمایید داخل منزل
ایشون میگه : نه دخترم همین جا خوبه
دختر میپرسه: چرا گریه می کنید؟
آقا میگه: از دست امت ام گریه می کنم.
و از خواب بیدار میشه و این خواب رو برای مادرش تعریف می کنه و این خبر بین همه پخش میشه.
با شنیدن این خبر گوشی دستم اومد آقا به من رو سیاه لطف کرده و تا جلوی درب خونه این آدم هم رفته تا شکایت منو بهش برسونه
خیلی شرمنده آقا شدم و از همون موقع ایمان و اعتقادم قوی تر شد و نماز خوندن رو دیگه کنار نگذاشتم و خصوصا وقتی این حدیث رو از پیامبر (ص) شنیدم که شفاعت ما در روز قیامت به کسانی که نماز را سبک بشمارند نمی رسد. تصمیم قطعی تر شد.
مشکل من هم به لطف خدا و شفاعت آقا امام زمان(ع) بعد از چند مدتی که از این ماجرا گذشت کاملا حل شد و خدا را بابت این لطف بزرگش صدها هزار مرتبه شاکرم .
در ضمن شعری رو تو همون ایام گرفتاری برای آقا امام زمان (عج) گفتم که دو بیت آخرش رو تقدیم همه عاشقان آن حضرت می کنم
درهای محبت همه شد بسته برویم قفل است کلیدش تویی و من چه بگویم
امید من این است در این هجر و جدایی بینم رخ چون ماه تو را مهدی کجایی
بر اساس خاطرات یکی از خادمین هیئت
تعداد بازديد : 98 | ارسال نظر(0) | نسخه قابل چاپ | موضوع: وقایع هیئت عزاداری, امام زمان (عج),
برچسب ها: گریه امام زمان عج از دست امت
جستجو
پربازديدترين مطالب
پيوندها
- پرچم سرخ یا حسین
- مختارنامه ای ها
- پایگاه جامع عاشورا
- ایران و جهان چند قطبی
- ایران ارتوپد
- دریای خزر
- داستان برای کودکان و نوجوانان
- تغذیه سالم و درست
- هیئت انصارالحسین (ع) شهدای آذریهای تنکابن
- هیئت انصار الحسین
- بزرگترین وبلاگ اشعار مذهبی
- بچه های شیعه
- سایت مسجد جمکران
- پایگاه اطلاع رسانی تعزیه ایران
- تجربه های آموزشی قرآنی
- دار الایتام امام هادی (ع)
- آموزش زبان انگلیسی برای کودکان
- کوچکترین مرد کربلا
- پایگاه مقاومت شهدای پسکلایه کوچک
- شجره طیبه صالحین
- فروشگاه اسلام مارکت
- آموزش مداحی امیرپور خادم العباس
- شیعه نیوز
- شیعه لیدرس
- هاست رایگان
- پوسترهای مذهبی
- مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع)
- دختران آفتاب
- سایت آیت الله سیستانی
- مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن
- تو فقط لیلی باش
- طرح عفاف و ترویج حجاب
- حسینیه نوحه
- طراحی سایت
- ریاحین
- سبک زندگی اسلامی
- کتابخانه احادیث شیعه
- اسلام کوئست
- مسجد الزهرا
- عقیق




