تبلیغات X
سفارش بک لینک
آموزش ارز دیجیتال
ابزار تادیومی
خرید بک لینک قوی
صرافی ارز دیجیتال
خرید تتر
خدمات سئو سایت
چاپ ساک دستی پارچه ای
چاپخانه قزوین
استارتاپ
آموزش خلبانی a>
طراحی سایت در قزوین
چاپ ماهان >
دزدگیر هایکویژن
دزدگیر هایکویژن
هوش مصنوعی فارسی
تابلو دکوراتیو
حفاظ شاخ گوزنی
درب آکاردئونی
درب فرفورژه
حفاظ پنجره
راه اندازی طلافروشی


هیئت جوانان عزادار حضرت ابوالفضل العباس (ع)

درباره وبلاگ


هیئت جوانان عزادار حضرت ابوالفضل العباس(ع) محله پسکلایه کوچک واقع در شهرستان شهسوار بوده و عمده فعالیتهای این هیئت برگزاری مراسم فرهنگی و مذهبی با حضور جوانان ولائی و متدین محل و حمایت پیران و پیشکسوتان می باشد. مکان هیئت: تنکابن - پسکلایه کوچک - خیابان شهید کوهستانی- خیابان شهید بیژن حسین پور - مسجد صاحب الزمان (عج)


ورود کاربران

موضوعات مطالب

- حج
- شعر
- صفر

نويسندگان

آمار بازديد


    آنلاين : 1 نفر
    بازديد امروز : 74692 نفر
    بازديد ديروز : 32758 نفر
    بازديد ماه : 107450 نفر
    بازديد سال : 74691 نفر
    کل بازديد : 346233 نفر
    تعداد اعضا : 10 نفر
    کل مطالب : 1982
    نظرات : 69



بِسمِ اللهِ الَرحمنِ الرَحیمیا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ
یا رَبِّ اِکْفِنى الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ
وَ اَسْئَلُکَ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِى الصُّورِ

حرز در لغت :

حرز(ج احراز)در لغت به جایی می گویند که چنان محصور و محکم باشد که اگر کسی بدان وارد شود از گزند ها و خطرها مصون بماند (خلیل ابن احمد)؛


حرز در شریعت:

بنا به تعالیم شریعت اسلام برخی نفوس شریر همانند جنیان کافر و شیاطین جنی و انسی در برخی افرادتأثیرات سوئی دارند. برای دفع این گونه تأثیرات در اسلام دستوراتی رسیده است ازجمله:خواندن برخی دعاها و ذکرها ونیز نوشتن برخی دعاها و همراه داشتن آنهاکه بخشی از این حرز ها از برخی ائمه (ع)نقل شده است وجود انبوه احادیث در این باب حاکی از کاربرد حرز به معنای مصطلح در صدر اسلام است به این معناکه پیامبر، امامان وبرخی از صحابه و تابعان و اتباع ایشان برای حفظ خود یا دیگرا از گزندها وآسیبها حرز به کار می برده و نتیجه مطلوب را نیز به دست می آوردند. هرچند اینگونه احادیث در کتب اهل سنت وجود دارداما حرز در فرهنگ شیعی از فرهنگ سایر مسلمانان متداول تر بوده است؛وجود کثیری از حرزهاو تعویذها ودعاهای حفظ که در کتب ادعیه و حدیث امامیه ثبت شده،شاهد این مدعاست.


حرز امام جواد(ع):

به همراه داشتن حرز امام جواد (ع)درمیان شیعیان و ایرانیان چندان متداول بوده که «درحرز جواد کسی بودن»و«حرزجواد خود کردن»به معنای پیوسته با او بودن و همیشه کسی راهمراه خود کردن مثل شده است.(لغت نامه دهخدا ذیل حرز جواد(ع))


سیدبن طاووس :

بزرگترین راوی در بین راویان حدیث حرز امام جواد (ع)سیدبن طاووس است،که بزرگانی همچون علامه مجلسی در بحار الانوار این حدیث را از وی نقل می کنند . این عالم دارای بزرگترین درجه زهد وتقوا بوده و در شأنش همین بس که باب ملاقات با امام زمان(عج) برای او باز بوده و ارتباط و اتصال مستقیم با حضرت داشته است (به نقل از محدث بزرگ شیخ عباس قمی)

حدیث حرز امام جواد(ع)راویان زیادی دارد که حتی تألیفاتی مستقل در این باب همچون آداب حرز الجواد(ع)توسط محمد بن حسین علی شوشتری یکی از عالمان سده دوازدهم و نواده عبدالله حسین تستری نوشته شده است


خلاصه حدیث حرز امام جواد (ع):

حکیمه خاتون عمه امام حسن عسگری ازام فضل همسر امام جواد (ع) نقل می کند:«روزی نشسته بودم که زن جوانی وارد شدو گفت :من زن همسرت هستم. غیرت زنانه غیر قابل تحملی مرا فراگرفت .وقتی آن زن رفت نزد پدرم(مأمون)رفتم و داستان را در حالی که مست لایعقل بود بدو گفتم شمشیری برداشت و راهی خانه حضرت شد و گفت به خدا او را می کشم. از کار خود پشیمان شدم و به دنبال او رفتم تا این که پدرم بر ایشان وارد شد و چنان با شمشیر بر او زد که بدنش پاره پاره شد صبح نزد پدرم رفتم و به او گفتم:می دانی دیشب ابن الرضا را کشتی پدرم از روی ناباوری غلام خود را صدا زد و بعد از آنکه او هم حرف مرا تأیید کردوی را به خانه امام فرستاد تااز حضرت خبر بگیرد.غلام برگشت و مژده سلامتی امام را به پدرم داد ؛سپسمأمون به دیدار امام رفت وپس از صحبت فراوان حضرت بهپدرم فرمودند :نزد من دعایی است که با آن خودت را از بدی ها وبلایا حفظ کن همچنان که دیشب مرا از شر تو نگاه داشت و اگر لشکرهای روم وترک را ملاقات کنی و همگی به همراه جمیع اهل زمین علیه تو جمع شوند به تو بدی نرسدو از همه آنها ایمن باشی.

سیدبن طاووس در ادامه می گوید:روایت است که مأمون به برکت این حرز با روم جنگید و در همه جنگها پیروز شد و هیچگاه این حرز را از خود دور نمی خواست .


آثار حرز امام جواد(ع):


الف)دفع بلایا:

در بین ادعیه و احراز مشهور ترین حرز برای دفع بلا حرز امام جواد (ع) است.با توجه به متن حرز شاید بتوان از مصادیق دفع بلا مواردی را نام برد از جمله:دور شدن نگاه و زبان سوء دشمن دفع شرور مردم، سلاطین،شیاطین، جنیان،غولان،حفظ از فریب و دشمنی و حیله، حفظ از جراحت و فساد و غرق شدن و هلاکت و شکست خوردن، حفظ آبرو ،حفظ از قتل و انتقام و قطع شدن، حفظ از بیماری وناخوشی وآزار، حفظ از فقر و گرسنگی و عطش،حفظ از وسوسه،حفظ از نقصان در دین و معیشت در زندگی و...


ب)دفع چشم زخم:

امام صادق(ع):«اگر نبش قبر برای شما ممکن بود(و علت مرگ ها را می فهمیدید )برای شما آشکار می شدکه علت بیشتر مرگها چشم زخم است» وهمچنین از پیامبر اکرم(ص)نقل شده است:«که چشم زخم مرد را در قبر وشتر را در دیگ قرار می دهد.»شاید بتوان یکی از مهمترین اثرات این حرزبرای دفع چشم زخم تجربه شده است.


ج ) سحروجادو:

شیخ بهایی در تعریف سحر این چنین می گوید:تمزیج قوای عالیه  فعاله با سافله منفعله سحر می باشد.و علامه مجلسی در مورد تأثیرسحر می گوید :آنچه برای ما از آیات و روایات معلوم شد این است که برای سحر یک نوع تأثیر آن هم در بعضی آن هم در بعضی از اشخاص و ابدان(ج بدن)است مثل ایجاد دوستی و عداوت و اندوه و شادی (بحارج 60 ص 31). و همچنین می گوید: سحر به عوذات (دعاهای مأثور مثل حرز امام جواد (ع) )و آیات و توکل به خدا دفع می شوند (بحار ج60 ص41)    آیت الله بهجت می فرمایند: «برای جلوگیری از چشم زخم یا باطل شدن سحر همراه داشتن حرز امام جواد(ع) مفید است ( گوهرهای حکیمانه ص13)


داستان شریف مكه و مرحوم شیخ فضل الله نورى ( رحمه الله ) و آقا شیخ حسنعلى اصفهانى (نخودکی) ( رحمه الله ):

زمانى شریف حسین ، شریف مكه مریض مى شود، مرحوم شیخ فضل الله نورى از آقا شیخ حسن

على اصفهانى(نخودکی) درخواست راه علاج و شفاى او را مى كند . ایشان به مرحوم نورى خرما مى دهد كه براى او ببرد، وى آن را مى خورد و خوب مى شود، و هر دو را به میهمانى

پذیرایى دعوت مى كند؛ ولى مرحوم شیخ حسن على نمى رود، و مرحوم نورى دعوت او را

اجابت مى كند و نزد شریف حسین مى رود، وى از ایشان درخواست مى نماید كه از من چیزى

بخواهید.

مرحوم نورى براى دعاى حرز حضرت امام جواد ( علیه السلام ) كه باید بر پوست آهوى شش

ماهه ى تهامة نوشته شود خیلى اهمیت مى داده ، لذا یك آهوى شش ماهه درخواست مى كند،

شریف هم شانزده تا از همان نوع درخواستى مى فرستد، و ایشان سه تا از آن را بر مى

دارند..


 د ) دعای گشایش کار:

ابن طاووس  نقل می کند:از امیر المؤمنین علی (ع)روایت شده که فرموده اند هرکس بر او روزی اش تنگ شده باشد و راههای کسب معاش براو بسته شده باشد پس این دعا را در ورقی از پوست آهو یا در قطعه ای از پوست حیوانی دیگر بنویسد و آن را بر خود بیاویزد یا آن را در جامه ای بگرداند که می پوشد پس همیشه همراه خود نگاه داشته و آن را ازخود جدا ننماید؛خدای تعالی روزی او را وسیع می گرداند و بر او درهای خواسته هایش را می گشاید از جایی که آن را گمان نداشته باشد


ر ) دعای مخصوص دفع سحر از امیرالؤمنین:

 علامه مجلسی در حلیۀ المتقین می گوید:«در حدیث معتبر منقول است که حضرت امیر المؤمنین(ع)فرمودند:برای دفع سحر این تعویذ را بر پوست آهو بنویسند و با خود نگاه دارند .»




اعلانات خيريه



موسسه خيريه محک



بنياد خيريه مهر نور, بنر حمايتي,بنر خيريه,بنر مهر نور


جستجو




در اين وبلاگ
در كل اينترنت



پربازديدترين مطالب

زيارت اماکن مذهبي


پخش زنده حرم